Onze CrossFit lessen zijn kleine groepslessen met maximaal 12 personen onder constante begeleiding van een ervaren coach. Tijdens deze lessen komen elementen zoals olympisch gewichtheffen, gymnastiek, uithouding, etc. aanbod.
Personal training is de meest efficiënte manier om zo snel mogelijk jouw persoonlijke doelen te bereiken. Of het nu gaat over gewichtsverlies, sterker worden, werken aan je techniek of ondersteuning voor jouw sport. De coach meet eerst je huidige fitness niveau. Aan de hand daarvan wordt een specifiek en gepersonaliseerd programma opgesteld. Dit zorgt ervoor dat de resultaten afgestemd kunnen worden op jouw behoeften en doelstellingen.
MISSIE VOEDING van Alife Athletics is een uniek programma om gezonde voeding in je dagelijkse leven in te passen. We leren je simpele strategieën aan die zorgen voor positieve veranderingen. Zonder de stress van diëten.
 
Veel dieetplannen en programma’s vertellen wat je NIET moet eten. Of ze tonen hoe je een maaltijd kunt vervangen. MISSIE VOEDING leert je wat je WEL mag eten, op basis van gezonde, complete voeding. Zo weet je exact wat je kunt nemen in de supermarkt of op restaurant.
De Functional Movement Screening is een test waarbij 7 fundamentele bewegingspatronen worden beoordeeld. Op deze manier wordt er nagegaan welke de zwakke schakel is en of er dus ook sprake is van asymmetrie, mobiliteits- en/of stabiliteitsbeperking in je lichaam.
Iedereen met een orthopedisch letsel, van welke aard dan ook, kan bij A’spect terecht.
Je zal persoonlijk begeleid worden door een van onze therapeuten om een optimaal herstel mogelijk te maken, telkens in overleg met de behandelende arts.
De Inbody 270 meet accuraat je lichaamscompositie in minder dan 15 seconden. Bovendien wordt een handig en overzichtelijk resultatenblad geprint met de uitkomst van jouw lichaamscompositie. Hiermee kun je je resultaten in een bepaalde periode meten en bijhouden. Dit apparaat toont je belangrijke componenten van je gezondheid zoals:

– spiermassa
– vetpercentage
– vetmassa
– basaal metabolisme
– visceraal vet

Doe een Inbody test, meet en verbeter jouw gewichtsverlies en laat je spiermassa toenemen. Ervaar zelf hoe Lichaamscompositie Analyse jou kan helpen slimmer en efficiënter gewicht te verliezen.

Onder onze leden zijn ook heel wat personal trainers, kinesisten, clubtrainers en professionele atleten. Dit komt omdat zij de waarde en kennis van onze coaches kunnen appreciëren. Wij zijn enorm dankbaar voor wat wij hebben kunnen realiseren en willen graag een meerwaarde voor de fitness gemeenschap betekenen. Op regelmatige tijdstippen organiseren we daarom opleidingen voor professionals of voor de atleet die meer kennis wil opdoen.
Wil je van onze coaching en expertise gebruik maken, maar kan je niet ter plaatse komen? Via skype nemen we een uitvoerig intake gesprek af en bepalen we jouw doelen. Je krijgt enkele testen om je huidige niveau te bepalen. Op basis hiervan gaan we aan de slag. Ook is er de mogelijkheid om te werken met videoanalyse. Je filmt jouw bewegingen, waarna de coach feedback geeft. Je staat constant in contact met de coach die verantwoordelijk is voor jouw programma.
Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen doen.