A’SPECT KINE EN REVALIDATIEPRAKTIJK

WIE ZIJN WIJ?

A’spect Kinesitherapie: Revalidatiepraktijk A’spect is ondertussen een gevestigde waarde in de kinesitherapie in Hasselt en Genk, wij zijn gespecialiseerd in alle musculoskeletale letsels zowel sport als niet-sportgerelateerd.

WAT DOEN WIJ?

Bij A’spect geloven wij in een actieve aanpak van Uw blessure. U zal persoonlijk begeleid worden door een van onze therapeuten om een optimaal herstel mogelijk te maken, telkens in overleg met de behandelende arts.

"Every aspect is important"

WIE ZIJN DE THERAPEUTEN?

Gertjan Jespers

Uit interesse voor sport en de bewegende mens studeerde ik af als sportkinesitherapeut. De voorbije jaren kon ik ervaring opdoen in de voetbal wereld bij KRC Genk en PSV Eindhoven. Nu concentreer ik mij voornamelijk op de privé praktijk, samen met het ALIFE team gaan we op zoek naar een multidisciplinaire werking met als doel correct en pijnvrij te bewegen. 

Feike Welter

Afgestudeerd in 2014 als sport-en manueel therapeute aan de UGent, Veel met klassiek balletdanseressen en duursport atleten gewerkt. In 2016 Crossfit ontdekt en de passie is niet meer verminderd sindsdien. Doordat ik zelf met crossfit veel bezig ben, heb ik als kinesitherapeute een heleboel inzichten gekregen in wat er van het lichaam verwacht wordt tijdens crossfit specifieke bewegingen en hoe het lichaam beweegt in deze ketens. We zijn er als kinesitherapeuten niet alleen om blessures te fixen, maar evenzeer om hieromtrent preventief te werken.

ACTIEF ZIJN IS DE SLEUTEL TOT SUCCES

Daarom zijn wij er ook van overtuigd dat wij met A’spect en ALIFE de ideale toolset in huis hebben om je vooruit te helpen. Of het nu om pre- of revalidatie gaat.