Onze toekomstvisie voor ALIFE (en wat dit betekent voor OG)

Onze toekomstvisie voor ALIFE

(en wat dit betekent voor OG)


Wat maakt ons ‘ons’? Welke aspecten appreciëren onze leden het meest? Die vragen stelden we onszelf — en nog tal van mede-CrossFitters — de voorbije maanden. Het antwoord klonk bijna altijd hetzelfde:

a) goede, kwalitatieve coaching die aansluit bij je doelen.
b) een uniek community-gevoel.

Deze visie stopt niet plots aan de scheiding tussen lesvloer en open gym-ruimte. Ook in de open gym willen we verstandige programmering en coaching aanbieden. En terecht, daar betalen jullie ons tenslotte voor.

Elke week zien we de gevolgen van ‘solo trainen’ in de open gym. Overtrainen of ondertrainen. Een foute beweging. Een snatch die je jezelf verkeerd aanleert. Er is natuurlijk altijd kans op blessures, maar we verlagen de kansen liefst zoveel mogelijk.

Daarom zal de open gym-ruimte voortaan een belangrijk onderdeel worden van — zeer gerichte — CrossFit lessen, gaande van weightlifting, powerlifting tot bodyweight lessen en zelfs een engine track. Uiteraard onder het alziend oog van de coach, zodat we meer grip hebben op de kwaliteit en kwantiteit van de trainingen die atleten uitvoeren. Wanneer de platformen niet in gebruik zijn is er nog de mogelijkheid om voor en na je les een weightlifting of powerlifting les in te halen op je zelf of je huiswerk van 1 van onze specialiteit lessen te doen. In beide voorbeelden wordt dus gewerkt met een vooraf uitgewerkte programmering en staan atleten niet zomaar iets te doen.

CONCLUSIE

De open gym-ruimte vormt vanaf september een belangrijk onderdeel van de CrossFit-lessen. Kortom: je krijgt dus méér CrossFit voor je geld. Dit betekent wel dat je deze ruimte niet langer kunt inboeken tijdens deze uren. Wel kan je buiten de lesuren nog gebruik maken van de open gym-ruimte. Concreet wil dit zeggen dat vanaf 4 september beperkt is tot Ma-Wo-Vr 14u-16u30, Di-Do 08u- 09u45 en Za-Zo 11u-12u30

Neem zeker een kijkje naar ons nieuwe lessenrooster met het uitgebreide aanbod.

Wij kijken alvast met de hele coaching staff uit jullie nog beter te kunnen begeleiden!

Zit je echter nog met vragen? Spreek iemand van de staff aan of stuur een mailtje naar info@aliferx.com

Leave a Comment