CROSSFIT

Groepslessen onder constante begeleiding van een ervaren coach. Aangepast aan elk niveau.

WAT IS CROSSFIT?

Vraag het aan iedere CrossFitter: CrossFit is meer dan een sport. Het is een levensstijl. Eentje die ervoor zorgt dat je je beter in je vel voelt, zowel mentaal als fysiek. Je werkt aan je conditie, kracht en mobiliteit in een leuke groepssfeer. Hierdoor zie je er niet alleen geweldig uit maar voel je je ook zo!

VOOR WIE IS CROSSFIT?

Elite sporters, recreanten, mannen vrouwen, kinderen en iedereen er tussenin voelen zicht thuis binnen onze community. Een ervaren coach past de intensiteit aan zodat iedereen de beste resultaten kan bereiken. Zo ontstaat er een hechte groep van individuen die elkaar steunen en motiveren.

 

SAMEN STAAN WE STERKER

 

HOEVEEL KOST HET?

Kies bij Alife Athletics de formule die het best bij jou past. We hanteren geen one size fits all aanpak, maar geloven net zoals bij onze trainingen in een individuele benadering.

2x/WEEK

9 credits per maand

 

€80/maand

€8.8/les

3x/WEEK

15 credits per maand

 

€100/maand

€6.6/les

6x/WEEK

26 credits per maand

 

€120/maand

€4.6/les

GELDIG BIJ ELK LIDMAATSCHAP

● Toegang tot al onze lessen; CrossFit, Weightlifting, Core, Mobility, etc.
● 4 Inbody scans en 1op1 Coach check-ins per jaar.
● Elk lidmaatschap heeft een opzegtermijn van 30 dagen en kan je onder voorwaarden pauzeren. 
● De best mogelijke coaching staff en toegang tot de meest liefdevolle sport familie!
● Toegang tot Open Gym (maandag, woensdag en vrijdag namiddag) 
● Toegang tot Open Platform (Alle dagen dat je een les mee volgt) 

WIE ZIJN JOUW COACHES?

 

PIETER-JAN BUYSMANS

Eigenaar & Headcoach

Na enkele jaren actie sporten zoals freestyle snowboarden, motocross, etc. beoefend te hebben verliefd geworden op CrossFit tijdens het revalideren van een blessure.

OLIVIER VANISTENDAEL

CrossFit, Core, Weightlifting & Benchmark

Ik heb altijd veel aan sport gedaan. Ook in het secundair onderwijs heb ik sportschool gedaan, waar ik 12 uur sport had per week. Deze passie voor sport heb ik overgebracht in Crossfit als coach en competitie atleet.

 

TOM VANBILSEN

CrossFit & Kids

Gedurende 26 jaar speelde ik basketbal. Krachttraining en functionele training waren een onderdeel van mijn wekelijkse trainingsroutine. Als bachelor lichamelijke opvoeding heb naast als leerkracht ook gewerkt als personal trainer. Een vijftal jaren geleden heb ik tijdens een scholing kennis gemaakt met Crossfit. Crossfit is voor mij de sport voor het leven geworden.

 

DRIES FRANCO

CrossFit coach

Heb heel mijn leven sport beoefend zoals zwemmen, squash, fitness etc. en altijd hongerig geweest naar nieuwe uitdagingen. Als fitness instructeur en bootcamp coach gewerkt en dan eindelijk de uitdaging gevonden in Crossfit. Hulp nodig? I’ll be there for you!

 

TOM HUYGEN

CrossFit & SkillWod

Na 8 jaar verschillende disciplines in de atletiek te hebben doorlopen, ben ik overgestapt naar krachttraining. Totdat ik crossfit ontdekte en onmiddelijk verkocht was. Na enkele jaren ervaring de stap gezet naar coach.

 

CATHERINE DONOHUE

CrossFit

13 jaar na het Australisch leger verlaten te hebben, heb ik eindelijk een sport gevonden ‘that fits’. De combinatie verpleegkunde en coaching werkt perfect voor deze kangaroo

 

Nina Massa

CrossFit & Management 

 

Nils Motmans

CrossFit

 

Mascottes

 

 

NOG GEEN LID VAN ALIFE?

Ben je nog geen lid of heb je nog geen ervaring met CrossFit? Schrijf je dan eerst in voor een gratis No Sweat intro en leer ons kennen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.