Evenementgegevens


Hi guys,

Op zondag 24 november organiseert Crossfit Hasselt een Wim Hof Method seminarie in samenwerking met Bart Scholtissen (hoofdinstructeur van de Wim Hof Method).

Voor wie Wim Hof a.k.a. “the Iceman” nog niet zou kennen, hij beklom onder andere blootsvoets meerdere bergtoppen en zwemt met de vingers in de neus pinguïns & ijsberen voorbij in het ijswater!
Zijn methode, gericht op de toepassing van koudetherapie en ademhalingstechnieken, brengt verschillende gezondheidsvoordelen met zich mee: verhoogd immuunsysteem, minder kans op ontstekingen, evenwichtige hormoonspiegel, beter slaappatroon, meer energie en minder stress. Need I say more????

Tijdens dit seminarie introduceert Bart je stapsgewijs in de Wim Hof Methode; mindset & beweging komen aan bod, verschillende ademhalingstechnieken en uiteraard zullen jullie ook de “cold therapy” aan den levende lijve ondervinden met een ijsbad!!!

Gedurende de ganse dag kunnen jullie met volle teugen genieten van een gezond ontbijt, tussendoortjes, lunch, homemade ice tea, … Allemaal verzorgd door Ellen Devos en inbegrepen in de prijs.

QUANTA COSTA?
139€ per persoon, food, drinks en een klepper van een zondag inbegrepen!
Kleine investering om je levenskwaliteit naar een hoger niveau te tillen, dus niet aarzelen en gewoon inschrijven! And did I already mentioned there will be food?

HOE INSCHRIJVEN?
Zet je op “ aanwezig” in dit evenement, stuur een mailtje met een bevestiging van je betaling ( te storten op BE55 1030 3016 4644 ) naar hello@alifeathletics.be. Zodra je betaling gebeurd is, is je inschrijving definitief.

MEER INFORMATIE?
Wil je graag meer weten over wat de Wim Hof Methode juist is en wie Bart is, dan kan je altijd terecht op onderstaande website.

Home

TIMETABLE
9:00 – 10:00: Ontvangst met ontbijt
10:00 – 11:00: Introductie Wim Hof Methode
11:00 – 11:15: Pauze met powersnacks
11:15 – 12:30: Beweging
12:30 – 13:30: Healthy lunch
13:30 – 15:00: Ademhalingsoefeningen, meditatie, bewustzijn en voorbereiding ijsbad
15:00 – 17:00: Ijsbad en follow-up + Q&A