Breng fitness naar een nieuw niveau met de Inbody Lichaamscomposititie Analyse.

Hoe houd jij jouw progressie bij?

Gewicht verliezen kan een belangrijke methode zijn in het streven naar een gezondere levensstijl. Vaak gebruiken we daarbij een weegschaal om bij te houden hoeveel gewicht we verliezen. Lijkt het echter alsof je nieuwe dieet of je sport slechts tijdelijk effect heeft en krijg je de indruk dat je gewicht op termijn zelfs toeneemt? Voelt het zelfs alsof niets werkt op de manier die je had verwacht? Dan is dat omdat jouw weegschaal je misleidt.

Gooi de weegschaal overboord!

Jouw gewicht bestaat uit spieren, vet en water. De sleutel tot effectief gewichtsverlies is overbodig lichaamsvet verliezen, niet totaal lichaamsgewicht. Gewicht verliezen is namelijk niet hetzelfde als vet verliezen. In plaats van bij te houden hoeveel je weegt, kun je beter gebruik maken van een Lichaamscompositie Analyse om te inventariseren hoe gezond je werkelijk bent.

Lichaamscompositie Analyse is de sleutel.

Lichaamscompositie Analyse verwijst naar het meten van je lichaamscompositie. Dit wil zeggen: jouw spieren, vet en water. In plaats van de nadruk te leggen op één enkel getal op de weegschaal, geeft Lichaamscompositie Analyse je de mogelijkheid om lichaamsvet te verliezen en aan spiermassa te winnen terwijl je de correcte hoeveelheid water behoudt in specifieke delen van je lichaam. Lichaamscompositie Analyse is de sleutel tot het meten en behouden van effectief gewichtsverlies. Verlies gewicht op een slimmere, gezondere en betere manier en word gelukkiger dan ooit tevoren!

Neem je gezondheid in eigen handen!

De Inbody 270 meet accuraat je lichaamscompositie in minder dan 15 seconden. Bovendien wordt een handig en overzichtelijk resultatenblad geprint met de uitkomst van jouw lichaamscompositie. Hiermee kun je je resultaten in een bepaalde periode meten en bijhouden. Dit apparaat toont je belangrijke componenten van je gezondheid zoals:

  • Spiermassa
  • Vetpercentage
  • Vetmassa
  • Basaal metabolisme
  • Visceraal vet

Doe een Inbody test, meet en verbeter jouw gewichtsverlies en laat je spiermassa toenemen. Ervaar zelf hoe Lichaamscompositie Analyse jou kan helpen slimmer en efficiënter gewicht te verliezen.

Boek meteen je afspraak of stuur een mailtje naar info@aliferx.com voor meer info.