Je gezond en sterk voelen is belangrijk om in het dagelijks leven te functioneren. Of je nu topatleet bent, een speciaal beroep hebt zoals brandweer of politie, of gewoon een zware tas boodschappen de trap omhoog moet brengen. Iedereen die fit en gezond is haalt simpelweg meer uit het leven.

Hieruit is onze naam ook uit voortgekomen. Als je binnen CrossFit een workout ‘Rx’ kunt doen wil dit zeggen dat je deze zonder compromis hebt kunnen voltooien. Kortom je hebt hem kunnen doen zonder enige toegevingen omdat je huidige niveau het misschien nog niet toe laat

De naam Alife Athletics staat dan ook duidelijk voor ons doel; namelijk jullie alle tools en mogelijkheden te geven om jullie leven zonder beperkingen te kunnen voltooien. Wij willen dat je die zware tas makkelijk naar boven kan brengen, je kleinkinderen optillen en net die belangrijke secondes sneller bent met de ladder op te klimmen als brandweerman. Wij willen jullie de kans geven op een sterker en gezonder lichaam. Zowel lichamelijk als mentaal.

Wij zijn oorspronkelijk begonnen in een klein pand gelegen in de maastrichtersteenweg. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot 1 van de grootste CrossFit boxen in Europa met 1400 vierkante meter. Dit in combinatie met onze professionele coaches en bovenal geweldige community van leden verzekert dat we alles in huis hebben om jou bij te staan je doelen te bereiken.

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op en kijk hoe wij jou kunnen helpen.