Personal training


Een goede personal trainer kan je helpen om je leven te veranderen en gezonde gewoontes te creëren die een leven lang toepasbaar zijn. Wij zullen je uitdagen je helpen je doelen voor vet verlies, gezondheid en sport te bereiken, in een 1 op 1 setting waar je je op je gemak en gemotiveerd voelt..


Hier bij Alife Athletics, zijn we persoonlijk bezig met elke persoon die door de deur wandelt en verzekeren we dat elke sessie specifiek ontworpen is met jouw doelen en huidig fitness niveau in gedachte.

We starten met een gratis No sweat intro. Kom binnen en ontdek onze faciliteiten, ontmoet de coaches en leer hoe wij jou kunnen helpen met jouw persoonlijke doelen.


De personal trainers bij Alife Athletics worden constant bijgeschoold om op de hoogte te zijn van de nieuwste trainingsmethodes . Maar ook zijn het mensen die ooit in jouw schoenen hebben gestaan. We zijn geen robot-achtige fitness freaks maar begrijpen de uitdagingen waar je voor staat. Sommige hebben in het verleden moeite gehad met gezondheid en blessures, andere dan weer met gewicht verlies en motivatie.
Maar onderweg hebben we een oplossing gevonden die leidt naar een gezond leven en fitness en we zouden graag onze verhalen en successen met jou delen. We geloven niet in magische pillen of 10 minuten buikspier sessies. Wij geloven in hard werk, doelen stellen en gezonde gewoontes creëren .


Placeholder

Dus of je moeite hebt met gewicht verlies , gebrek aan tijd of motivatie of zelfs een geoefend sporter bent die net dat tikkeltje meer zoekt. Wij zijn ervan overtuigd dat wij jou de ideale ondersteuning kunnen bieden om zo snel mogelijk jouw doelen te bereiken.

Een persoonlijke aanpak met professionele begeleiding.

Personal Training Tarieven.


Personal Training Abonnementen.

Maand tot Maand

4/maand

€220

(€55 per sessie)

8/maand

€400

(€50 per sessie)

12/maand

€540

(€45 per sessie)

16/maand

€640

(€40 per sessie)

20/maand

€750

(€37.5 per sessie)
Boek vrijblijvend je kennismakingsgesprek
 

Transformatie.


Onze Transformatie paketten zijn niet minder als levens veranderend. Gedurende twaalf weken gaan we met elk mogelijk aspect aan de slag. Van doordachte en op maat gemaakte training sessie’s, uitgebreide dagelijkse voedingsschema’s tot uitgebreide controle’s door onze kinesitherapeut. Dus of je doel nu is om je ideale gewicht te bereiken, massa te winnen, sterker te worden of zelfs blessure preventie/revalidatie. Wij garanderen jou de best mogelijke resultaten.

Boek vrijblijvend je kennismakingsgesprek