PERSONAL TRAINING

Jouw doelen centraal

WAAROM PERSONAL TRAINING?

Tijd en aandacht. Op maat gemaakte trainingen door ervaren coaches op het tijdstip dat jou uitkomt.

WAAROM ALIFE?

Bij Alife staat een professioneel team klaar om samen met jou aan de slag te gaan om jouw doelen te bereiken. Professionele coaches, voedingsdeskundigen en kinesisten in een uniek samenwerkingsverband zorgen voor de best mogelijke begeleiding. Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek de kracht van ALIFE!

SAMEN STAAN WE STERKER

ONTMOET JOUW TEAM

PIETER-JAN BUYSMANS

Na enkele jaren actie sporten zoals freestyle snowboarden, motocross, etc. beoefend te hebben verliefd geworden op CrossFit tijdens het revalideren van een blessure.

NINA MASSA

OLIVIER VANISTENDAEL

Ik heb altijd veel aan sport gedaan. Ook in het secundair onderwijs heb ik sportschool gedaan, waar ik 12 uur sport had per week. Deze passie voor sport heb ik overgebracht in Crossfit als coach en competitie atleet.

TOM HUYGEN

NILS MOTMANS

CATHERINE DONAHUE

HOEVEEL KOST HET?

Kies bij Alife Athletics de formule die het best bij jou past. We hanteren geen one size fits all aanpak, maar geloven net zoals bij onze trainingen in een individuele benadering.

LOSSE SESSIES

30 Minuten

60 Minunten

Maandelijkse formules

X/Maand

€220 (€55/sessie)

X/Maand

€420 (€52.5/sessie)

X/Maand

€600 (€50/Sessie)

X/Maand

€720 (€45/sessie)

NOG GEEN LID VAN ALIFE?

Ben je nog geen lid of heb je nog geen ervaring met Alife? Schrijf je dan eerst in voor een gratis No Sweat intro en leer ons kennen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek