ZO START JE

In 3 eenvoudige stappen begin je jouw gezonder leven!

Ontdek het hieronder en schrijf je in.

1. NO SWEAT INTRO

De naam zeg het al: no sweat. Je maakt dus voorlopig je borst nog niet nat en springt binnen voor een vrijblijvende kennismaking. De coach leert je kennen en geeft uitleg over de verschillende mogelijkheden. Je leert ook meer over Alife Athletics: onze filosofie, aanpak, het team en de gemeenschap.

2. FUNDAMENTALS

Na je "no sweat" intro stroom je door naar ons Fundamentals programma. Hier maak je kennis met de verschillende soorten bewegingen die aan bod komen tijdens de lessen. Maar ook verschillende methodes om aan je conditie te werken. Daarnaast leert jouw coach jou en jouw lichaam kennen zodat alle trainingen vanaf het begin aan jouw niveau aangepast kunnen worden.

3. CROSSFIT LESSEN

Na de Fundamentals ben je volledig klaar om deel te nemen aan CrossFit lessen. Elke les is zo ontworpen dat ze voldoet aan de verschillende noden van onze leden. Tijdens een les trainen alle mogelijke leeftijden en niveaus samen. Van top sporter, recreant of vijftig- plusser, het maakt niet uit wat je achtergrond of niveau is; een ervaren coach past de training aan jou aan zodat iedereen de voordelen van intensieve coaching bij Alife ervaart.

WAT ZEGGEN LEDEN OVER ALIFE?

NIEUWSGIERIG?

Samen kunnen we jouw doelen bereiken.